UP: gólgazdag sikerek, váratlan pontvesztések fordulója

A Csepel FC utánpótlása folytatta szereplését és az elmúlt héten is volt része sikerben, csalódásban egyaránt labdarúgóinknak. Nagy öröm, hogy U19-es csapatunk továbbra is veretlenül vezeti bajnokságát, de az U15 és a BLSZ-es U17 is ól szerepelt, ahol Lipl Noel 4 góllal tért vissza hosszú betegségéből.

Borda Viktor: -Előzetesen sokat nem tudtunk ellenfelünk játékerejéről, ezért semmit nem akartunk a véletlenre bízni, agresszív letámadással estünk nekik, ami meg is hozta az eredményét, mert a 8. percben már 3:0-ra vezettünk. Ezzzel gyakorlatilag el is dőlt a meccs…Innentől fogva egy kifejezetten “kellemes” mérkőzést játszottunk, ami a félidő végére tetemes előnyt eredményezett, amit a másodikban továbbiakkal toldottunk meg. A meccsnek külön pozitívuma, hogy minden játékosomnak lehetőséget tudtam adni, akik éltek vele, mindenki kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtott.

Jók: Kaszab Ferenc, Vitárius Gergő, Szabó Richárd

Pop Richárd:  – Sajnos rossz napot fogtunk ki, nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy elterveztük, semmire nem lehet ráfogni, hogy nem győzelemmel hagytuk el a játékteret. Én készítem fel a csapatot, úgyhogy a magam felelőssége is éppn úgy megvan, mint a srácoké. A jövő héten szeretnénk javítani a Diósd elleni rangadón

Jók: Strum Gergő, Mondok Richárd, Hinics Milán

Elekes Zsolt: -Egy nagyon jó csapat ellen szenvedtünk tisztességes vereséget. Rengeteg a hiányzónk, de tisztességgel küzdünk, dolgozunk tovább több-kevesebb sikerrel… Sok sikert kívánok ifjú kollégámnak Buzsáky Ákosnak edzői pályafutásához, nagyon szimpatikus, ahogy a gyerekekkel dolgozik!

Jók: –

Elekes Zsolt: – Hat nap alatt játszunk le 3 mérkőzést, amiből ez volt az első, ami nagyon nehezen indult…Kapkodva játszottunk, pontatlanok voltunk az első félidőben… Szünet után végre feljavultunk, szép gólokat szereztünk. Kezdünk fáradni de meg fogjuk oldani a feladatainkat.

Jók: Zsíros Bálint, Orosz Bálint, Sükösd Krisztián, Pásztor Péter, Urbin Martin

Az U14 és U15 I. fordulóból elhalasztott mérkőzései:

Elekes Zsolt: -Nem játszottunk jól, keveset birtokoltuk a labdát, és sajnos belementünk az ellenfél durva játékába. Küzdőszellemünk, csapategységünk volt a kulcs a győzelemhez és 2-3 jó egyéni teljesítmény vezetett a végén sima győzelmünkhöz. Továbbra is talány, hogy miért kellett ennyire durván játszania ellenfelünknek…

Jók: Tornyos Benedek, Sükösd Krisztián

Elekes Zsolt: -Sajnos nem tudtuk a hétvégi jó teljesítményünket megismételni, gyáván futballoztunk, kevés párharcot nyertünk meg főleg az első félidőben.Szünet után feljavultunk, s ha hittünk volna magunkban akár ponttal is távozhattunk volna!

Jók:

Kincses Béla: –Az első félidő alapján mindvégig az járt a fejemben, hogy ezt a mérkőzést tudjuk hozni! Meg is voltak a lehetőségeink, amelyeknél a legjobb esetben kapufáig jutottunk, vagy egyszerűen elpuskáztunk… Ellenfelünk nem sok veszélyt jelentett a kapunkra, így a második félidőre is megmaradt a bizadalmam a sikert illetően, ám egy hatalmas egyéni hibából ellenfelünk vezetést szerzett, amit Nádas Krisztián révén kiegyenlítettünk, ám ami ez után következett arra nem számítottam. Egy hatalmas bakit követően ismét hátrányba kerültünk, és mielőtt a középkezdésből felocsúdtunk volna, máris újabb gólt kaptunk, ami megpecsételte sorsunkat… Amit hiányoltam az a csapategység, a játékosok egy része ugyan hozta az elvártakat, de többen viszont nem! Ennél bizony több kell ahhoz, hogy meccseket tudjunk nyerni! Lencsés Attila fegyelmezetlensége különösen bosszantó, saját magának köszönheti, hogy kiállították, amivel saját csapatát sújtotta.

Jók: Árkocsevics Milán, Győri Barnabás, Nádas Krisztián

Borda Viktor: – Sok információnk nem volt ellenfelünkről, egyet viszont tudtunk: minden játékosnak akik eddig kevesebbet léptek pályára, lehetőséget szerettünk volna biztosítani. Szerencsére ez jól sült el, ráadásul visszatért a csapatba a nyár óta komoly betegséggel küzdő Lipl Noel, aki a jelek szerint nem felejtett el futballozni, hiszen négy gólt is lőtt… Az egész csapat teljesítménye kiegyensúlyozott volt, elégedett vagyok a látottakkal, az eredmény tükrében kiváló “edzés” volt a srácoknak.

Jók: Lipl Noel, Máté Gergő, Kaposvári Máté, Farkas Renátó, Ujfalusi Zsolt