UP: bravúr Dunaújvárosban, 37 gól a BLSZ U17 -ben

Klubunk utánpótlás csapatai közül négy is alaposan kitett magáért. Országos U19-es együttesünk a rivális Dunaújváros otthonában aratott fontos győzelmet, az U14 a Pénzügyőr vendégeként nyert magabiztosan, míg a BLSZ-ben szereplő U17-es együttesünk meg sem állt 37 találatig a hétközi bajnokiján, sőt az U19 is vágott egy tízest.

Borda Viktor: – Csapatom eddigi legnehezebb meccsére készült, amolyan elsőszámú rangadójára a bajnokságnak a két csapat eddigi eredményeinek tükrében. További aggodalomra adott okot, hogy ennek a bajnokságnak lebonyolítója Fejér megye, így megyei bíróküldés is van, ami azt eredményezte, hogy nem csak ellenfelünket, hanem ezt a meglehetősen furcsa szituációt is le kellett küzdenünk… Együttesünk mind ezek ellenére nagyszerűen vett ezt az akadályt, bár voltak különös “dolgok” a meccsen, például egy teljesen szabályos gólunktól fosztottak meg bennünket, és ezen kívül is volt számos, erősen véleményes ítélet ami a hazaiakat segítette. Szerencsére ezen is túl tudtunk lendülni és arattunk teljesen megérdemelt győzelmet, ami jobb helyzetkihasználással (két kapufánk is volt) nagyobb arányú is lehetett volna. Ellenfelünk rendkívül jó napot fogott ki a látottak alapján, láttam őket korábban is és akkor teljesen más képet mutatott a játékuk. Összességében győzelmünk megérdemelt.

Jók: Kutika Dániel, Bakos Levente, Végh Krisztián, Árkocsevics Milán

Pop Richárd: – Hiába történt nagyjából az a mérkőzésen amit előre elterveztünk, egyéni hibáink azonban megpecsételték sorsunkat. Nagyon tanulságos 90 percen vagyunk túl, úgy érzem, hogy tavasszal állunk majd készen arra, hogy az ilyen és ehhez hasonló rangadókat a magunk javára döntsük el.

Jók: –

 

Pop Richárd: – Gratulálok a rengeteg gólhoz a csapatnak! Pozitívum, hogy az első perctől kezdve az utolsóig góltarörően játszottunk, játékunk egy pillanatra sem ment át szórakozásba, vagy könnyelműsködésbe, mindvégig koncentráltan futballoztunk és igyekeztünk a lehető legtöbb lehetőségünket gólra váltani.

Jók: az egész csapat

Kincses Béla: – Amint azt az eredmény is jól mutatja, most valóban meg tudta mutatni csapatom, hogy mire is képes, felszabadult, élvezetes játékot produkáltak. Hozzátartozik, hogy bármelyik csapatnak lehet rossz illetve jó napja, ebből most mi jöttünk ki jobban. Ez a gólkülönbség kicsit koncentráltabb támadás- befejezésekkel akár a duplájára is nőhetett volna, de nem lehetünk elégedetlenek. Jól tudtunk alkalmazkodni a meglehetősen kicsi játéktérhez, azt kértem a játékosoktól, hogy ha lőtávolságba kerülnek, akkor vállalkozzanak lövésekre, amit többé-kevésbé sikerült is betartani. Összességében teljesen megérdemelt a győzelmünk.

Jók: Máté Gergő, Vitárius Gergő, Nádas Krisztián

Elekes Zsolt: – Az elmúlt időszak folyamán megszerzett négy pont után láttam az egész heti munkán, hogy ezen a meccsen meg fogunk szenvedni…Sajnos nekem lett igazam! Gyakorlatilag semmi közünk nem volt a meccshez, küzdöttünk, jöttünk-mentünk de sajnos rossz irányban! A legnagyobb pozitívuma a napnak, hogy az U14-es csapat meccsén kint maradtak játékosaim szurkolni…

Jó: az egész közösség

Elekes Zsolt: – A legfontosabb tény, hogy 5:2-re nyertünk! Ami viszont negatívum: hét meccsen hét gólt kaptunk, ebből ötöt pontrúgásból, ami egyszerűen elfogadhatatlan! Hiányzóink ellenére, a megbeszéltek szerint játszva arattunk megérdemelt győzelmet! Ellenfelünknél játszott egy játékos, aki véleményem szerint nem a számára legjobb helyen futballozik…. Barátai várják őt nagy szeretettel!

Jók: az egész csapat