NB III: Pasaréten sem lesz egyszerű…

Egyre inkább formába lendülő felnőtt csapatunk szombaton Pasarétre látogat, ahol a jelenleg 13. helyen álló Pénzügyőr SE ellen veszi fel a harcot, sajnos nem teljes létszámban.

A Pénzügyőr nagy tervekkel vágott neki a bajnokságnak, de eddig viszonylag szerényen szerepel a csapat: három meccset nyertek (Pápa, Gyirmót II, III. Kerület), döntetlent még nem játszottak viszont az Érd, a Puskás Akadémia II, a Videoton II, a Veszprém, az Ajka és a legutóbbi fordulóban a Kaposvár is elbánt velük. Utóbbi meccsen csupán 2:1-re kaptak ki, úgy, hogy a 96. percben rúgták a somogyiak a győztes góljukat, igaz kettős emberhátrányban érték el mindezt. Csapatunk az előző fordulóban végre gól- gazdag találkozón diadalmaskodott a sereghajtó ellen, így egy jó eredményre most is okkal számíthatnánk, ám sajnálatos módon nem mindenki állhat szakvezetőnk rendelkezésére.

Gabala Krisztián szakmai vezető: – Nagyon szervezett, stílusos csapat otthonába látogatunk. Nem csapnak be a pasaréti csapat eddigi eredményei, tisztában vagyunk vele, hogy igen erős játékoskerettel rendelkeznek. Éppen ezért egy újabb nehéz mérkőzésre számítok. Sajnos csapatomat vírusos fertőzések tizedelek, ezért talán az idény eddigi legnehezebb találkozójára számíthatunk.