UP: szinte makulátlan mérleggel folytattuk

A Csepel FC utánpótlás csapatai ezúttal sem okoztak csalódást az aktuális fordulóban: nagy öröm, hogy az U15 megszerezte első győzelmét, rajtuk kívül is szinte mindenki hibátlanul teljesített, csupán egy iksz “lóg ki” a sorból, de azon sincs mit szégyenkezni!

Elekes Zsolt: – Mindenek előtt jobbulást kívánunk Varga Zolinak, aki sajnálatos sérülést szenvedett, “kezét törte” a csapatért! Érdekes, hogy egy  év leforgása alatt ez az 5-ik (!!!) kéztörés, amit játékosaim elszenvednek, s ami több, mint elgondolkodtató. Az első négy vesztes találkozó után i véleményem nem változott: jó úton járunk! Akik a nyár elején rosszindulatú megjegyzéseket tettek erre -az akkor még szinte nem is létező- korosztályra, most láthatják, hogy csakis a szisztematikus építkezés vezethet eredményre! Több, mint húsz percig emberhátrányban küzdő csapatunkra mérhetetlenül büszke vagyok!

Jók:  Raduly András, Kerner Tamás, Urbin Márk, Urbin Martin, Kmetz József

 

 

Elekes Zsolt: – Az első perctől kezdve uraltuk a találkozót, nagyon jól működött a letámadásunk, így esélyt sem hagytunk ellenfelünknek. Amennyiben a végjátékban még pontosabbak vagyunk, ennél is több gólt szerezhettünk volna, de így sem fest rosszul a végeredmény! Győzelmünket a Csepel valaha volt egyik legnagyobb futballistájának, Tóth II. Józsefnek ajánljuk, Isten nyugosztalja!

Jók: Zsíros Bálint, Takács Gergely, Tornyos Benedek, Urbin Martin

Pop Richárd: – Fejlődnünk kell a labdafelvitelekben, hogy egyből előrefelé gondolkodjunk és vegyük át a labdákat. Amin javítanunk kell, azok a passzok pontosságai és a kis játékok. A pozitívum: szép gólokat szereztünk! Van némi hiányérzetem a játékot illetően, amit hamarosan ki fogunk küszöbölni.

Jók: Banitz Róbert, Gladkov Zoltán, Hegyes Márton, Döbröczöni Csaba

 

Pop Richárd: – Igazságos döntetlen született, bár meg kell jegyeznem, hogy három óriási helyzetet hagytunk kihasználatlanul! A csapat taktikus játéka és védekezése dicsérendő, hiszen egy kifejezetten masszív csapat ellen sikerült kapott gól nélkül lehozni a találkozót, akik még helyzetekig sem nagyon jutottak el.

Jók: Mondok Richárd, Hegyes Márton

Kincses Béla: – Sajnos mindjárt az elején pontrúgást követően hátrányba kerültünk, ami szerencsére felpaprikázta a csapatot és a félidőben meg is fordítottuk a meccset. Az első játékrészben amúgy kikristályosodott, hogy ezt a meccset bizony mi fogjuk megnyerni. A azünetben szóvá tettem a srácoknak, hogy a meccs elején néhányan elaludtak, ami megengedhetetlen! Szerencsére “vették az adást” és kicsit jobban oda is tették magukat a folytatásban. A második játékrész derekától pedig csak az volt kérdéses, hogy még mennyi gólt tudunk majd lőni… Győzelmünk ilyen arányban is teljesen megérdemelt.

Jók: Kaszab Ferenc, Árkocsevics Milán, Kutika Dániel, Győri Barnabás