UP: Szigetszentmiklóson taroltunk, Dorogon megszületett az első U15 -ös pont!

Utánpótlásunkra előzetesen nem várt könnyű forduló az előző játéknapon, ám ennek ellenére nagyszerűen teljesítettek mind a lányok, mind a fiúk. A nagyok mind a 6 pontot elhozták Szigetszentmiklósról ráadásul imponáló gólkülönbséggel, Dorogon ugyan botlott az U14, de bravúros pontot szerzett az U15, BLSZ -es csapatunk is vette az akadályt, csakúgy, mint a lányok, akik hátrányból fordítottak a KISE ellenében.

Borda Viktor: – Előzetesen nem számítottam könnyű mérkőzésre, láttam ugyanis játszani ellenfelünket a Dunaújváros ellen, akik nagyon megszenvedtek ellenük. Bár a végeredmény 6:0 lett, ám ez önmagában nem tükrözi, hogy mennyire nehéz meccsen vagyunk túl! Egy jól szervezett együttessel meccseltünk, akiknek védelmét nagyon nehezen törtük fel, amit az is jól mutat, hogy a 70. percig csupán kétgólos előnyre tettünk szert. Az utolsó húsz percben aztán sikerült megtörnünk őket és még néggyel növelni az előnyt. Örülök neki, hogy ezen a mérkőzésen -sikeresen- túl vagyunk, a mai találkozón kevésbé jó egyéni teljesítményeket láttam, inkább csapatként funkcionáltunk jobban.

Jók: Tóth Márton

Pop Richárd: – Kicsit nyögvenyelősen indult számunkra a meccs, jobb helyzetkihasználással hamarabb is előnyre tehettünk volna szert. Csapatom szemre is tetszetősen játszott, az előzetes utasításokat betartva, jó szellemben futballoztak a srácok aminek kifejezetten örülök. A végére aztán igazi örömfoci, gálameccs kerekedett a dologból.

Jók: az egész csapat

Elekes Zsolt: – Ritkán látható jó iramú mérkőzésen kaptunk ki minimális különbséggel, ellenfelünk két apró hibánkat használta ki és büntette meg két góllal. Sok munkánk mellett sok labdát veszítettünk, amin mindenképpen változtatnunk kell! A döntetlenre rászolgáltunk volna!

Jók: Kiss Marcell, Sükösd Krisztián, Pásztor Péter

Elekes Zsolt: – Formálódó csapatunk nagyszerű eredményt ért el a bajnokság egyik jelentős játékerőt képviselő együttese ellen, ami elsősorban köszönhető a csapategységünknek, és a küzdeni tudásunknak! Játékunk lesz ennél még sokkal jobb is, ez az előre nem kalkulált bravúros pontszerzés remélhetőleg ad egy kis pluszt, önbizalmat a srácoknak. Büszke vagyok a csapatra!

Jók: az egész csapat

Kincses Béla: – Az első félidőben kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, bár volt rá lehetőségünk, gólt nem sikerült szerezni. Miután megszereztük a vezetést sokáig úgy tűnt, hogy meg is lesz a meccs, ám a 85. percben ellenfelünk egyenlített, de szerencsére Czékmány révén arra is volt válaszunk, így sikerült megszerezni a fontos  3 egységet.

Jók: Gladkov Zoltán, Czékmány Ádám