Vasárnap a listavezető otthonában kell bizonyítanunk

A Csepel FC harmadosztályban szereplő felnőtt együttese a bajnokság olyan periódusába ért, amikor egymást követő három alkalommal is felsőbb osztályú klubok “tartalékegyütteseivel” néz farkasszemet. A könnyűnek nem nevezhető feladatok egyikét, a Puskás Akadémiát kipipáltuk, most a Videoton II vár ránk.Csakúgy, mint nekünk, ellenfelünknek sem indult jól a bajnokság, odahaza kaptak ki 2:0-ra a Puskás Akadémia II-től Toldi Gábor tanítványai. A folytatásban Veszprémben sikerült a javítás, ahol  az osztrák Elvir Hadzic 85. percben szerzett góljával végül 2:1-re sikerült nyerniük. A harmadik fordulóban a Gyirmót FC Győr II vendégei voltak és arattak 2:0 arányú magabiztos sikert, majd odahaza a Pénzügyőrt fektették magabiztosan, 4:0 arányban két vállra, az NBI-ben is megfordult Géresi Krisztián két, a horvát Ante Solomun és Elvir Hadzic 1-1 találatával. Ajkán 3:1-re diadalmaskodtak (ott Galacs, Mocsi és Lassú voltak eredményesek), de a III. Kerületi TVE aztán alaposan kibabrált velük Fehérváron, ahol 2:0 arányban a fővárosiak érték el a sikert. Ezt követte a Kaposvár elleni rangadójuk idegenben, ahonnan “edzőbuktató” meccsen Elvir Hadzic góljával,1:0-s győzelemmel elhozták a három pontot és átvették a vezetést a tabellán.

A mieink a Puskás AFC II elleni bravúrt követően a szokásoknak megfelelően készültek a Videoton elleni találkozóra, ami október 1-jén vasárnap 11 órakor veszi kezdetét a Székesfehérvári Sóstói Stadion területén, a játékvezető Juhász Bálint lesz, segítői Makkosné Petz Brigitta és Nagy Viktor lesznek.

Gabala Krisztián szakmai vezető: – Ez a Videoton már nem az a Videoton amelyiknek az előző bajnokságban kiesési problémái voltak. Ennek oka egyszerű: a legnagyobb erősítés a kispadra érkezett, ahonnan igen jó filozófia mentén dirigálják a csapatot, az új szakmai stábnak köszönhetően rendkívül modern futballt játszanak, aminek meg is van az eredménye. Ki merem jelenteni, hogy az egyik bajnokesélyes otthonában lépünk pályára, ahol egy nagyon nehéz mérkőzésre számítok.