MK: Szentlőrincen kezdjük a kupaszereplést

Ma megkezdi idei kupaszereplését a Csepel FC felnőtt labdarúgócsapata, méghozzá a Baranya megyei, ugyancsak NB III-as Szentlőrinc SE otthonában. Együttesünkből több alapember is hiányzik majd.A szentlorinse.hu azaz a Szentlőrinc hivatalos honlapja ezzel a cikkel harangozta be a találkozót:

Az egykor szebb napokat látott Csepel FC lesz a mai ellenfelünk a Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában. A csepeliek dicső múlttal büszkélkedhetnek, 4-szeres magyar bajnokok az NB I-ben (1941/42, 1942/43, 1947/48, 1958/59). Két közös pont is van a csapatok között, az egyik hogy mindkét egyesületet 1912-ben alapították, a másik hogy jelenleg mindkét csapat a magyar harmadosztályban szerepel. A lőrinci legények jó hangulatban várják a mai mérkőzést, hiszen a legutóbbi fordulóban imponáló játékkal győzték le a listavezető SZEOL-t, így 9 ponttal az NB3 Közép csoport 7. helyén állnak. Bár a Csepel FC 7 ponttal az NB3 Nyugati csoportjának csak a 9. helyén áll, hétvégén ők is megnehezítették a listavezető dolgát, 1:1-es döntetlent értek el az Érd otthonában, így egy masszív ellenfélre számíthatunk.”

A két szakvezető pedig eképpen nyilatkozott a honlapnak:

Turi Zsolt (Szentlőrinc SE): Kemény mérkőzésre számítunk mivel információnk alapján a Csepel egy nagyon masszív védelemmel rendelkező csapat, amit mi sem bizonyít jobban, mint a hétvégi 1-1-es eredményük a listavezető Érd ellen. Türelmesnek kell majd lennünk, illetve a helyzeteinket sokkal jobban kell majd kihasználni, mint a hétvégén.
Gabala Krisztián (Csepel FC): Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, mivel a mostani csapatok közül talán egyedüliként vagyunk amatőr együttes a mezőnyben, ami azt jelenti, hogy több játékosomra se számíthatok munkahelyi, illetve iskolai elfoglaltság miatt, így kénytelenek leszünk több ifistával elutazni Szentlőrincre.

A találkozó 15 órakor veszi kezdetét ma.