NB III: egy sípszónyi hiányzott a pontszerzéshez

A Csepel FC felnőtt labdarúgócsapata az addig még pont nélkül álló Csornai SE vendége volt szombaton.  A hazaiak érthető módon minden követ megmozgattak a győzelemért amit végül nagy nehézségek árán meg is szereztek, bár egy elmaradt büntető okán döntetlent szalasztottunk el.A találkozó első felében  jobbára Csorna akarata érvényesült, ám egy meglehetősen véleményes szituációt követően, -amikor is Haraszkót választották el szabálytalanul a labdától az ellenfél 16-osán belül- a játékvezető sípja néma maradt…  Így nem tudtunk előnyt szerezni, ami végül meg is bosszulta magát. Az 51. percben a hazaiak egy fejesgóllal megszerezték a vezetést, ami után mindent elkövettünk az egyenlítés kicsikarásáért, ám a Csorna kivédekezte a hátralévő időt.

Gabala Krisztián szakmai vezetőnk így nyilatkozott a Csornai SE honlapjának: –Az első félidőben meglepett minket a Csorna, több olyan taktikai húzásuk volt, amit nem tudtunk lereagálni. Úgy érzem, nem kaptunk meg egy jogos büntetőt, mellyel mi szerezhettük volna meg a vezetést és akkor más lett volna a játék képe. Sajnálom a csapatomat, egy pontot megérdemeltünk volna.

Csornai SE – Csepel FC 1-0 (0-0)
Csorna, 300 néző
Játékvezető: Horváth Patrik

Csornai SE: Lőre – Hajba, Litresics, Nagy Sz., Füredi, Csikós, Kerékgyártó, Czanik, Nehéz (Serfőző 56.), Kis Sz. (Fehér 90.), Weitner (Kelemen 75.)
Vezetőedző: Bognár Zsolt

Csepel FC: Lőrincz – Hesz, Szabó Á., Dévai, Németh Z. (Fisli 69.), Korozmán, Haraszkó, Marczinka (Bencze 69.), Simon K., Tóth Cs. (Váczi 78.), Somodi
Vezetőedző: Gabala Krisztián

G.: Weitner (51.)