NB III: egy pont reményében utazunk Csornára

Együttesünk a 4. fordulóban az eddig még pont nélkül álló Csornai SE otthonába látogat, ahol valószínűleg egy első bajnoki pontjaiért oroszlánként küzdő hazai csapattal néz majd farkasszemet, így ezen a találkozón sem vár majd sétagalopp a mieinkre.A Csorna az I. fordulóban Ajkán szenvedett 4:0-s vereséget, majd odahaza kapott ki 1:0 arányban a III. Kerülettől. Ezt követően Kaposvárra látogattak és ott csupán minimális különbséggel, 2:1 arányban maradtak alul a Rákóczival szemben.

Csapatunk az első fordulóban elszenvedett váratlan vereséget követően javítani tudott és legutóbbi két találkozóján a BKV Előre, majd a Dunaharaszti MTK ellen gyűjtötte be a bajnoki pontokat, melynek köszönhetően jelenleg a tabella 7. helyét foglalja el.

Gabala Krisztián szakmai vezető: – Leginkább egy hosszútávfutóhoz tudnám hasonlítani a Csorna csapatát, aki győzelmi esélyekkel állt rajthoz, de az elrajtolás nem sikerült a legjobban. Ez nem téveszt meg minket, továbbra is úgy gondolom, hogy a csornai körülmények, lehetőségek, játékosok minősége, edzői szakértelem a csapat jelenlegi helyezésénél többre hivatottak. Ennek tudatában egy nehéz mérkőzésre számítok és egy pont reményében lépünk majd pályára.