Beharangozó: megerősödött Dunaharaszti érkezik Csepelre

Az NB III 3. fordulójában a Dunaharaszti MTK látogat a Béke térre, akik ellen semmiképpen sem számíthatunk könnyű meccsre. Ezt nemrégiben már egy edzőmeccs is bizonyította, így fel kell kötni azt a bizonyos alsóneműt!A Dunaharaszti MTK az I. fordulóban a III. Kerület otthonában ért el értékes döntetlent, bár ha hozzátesszük, hogy a 60. percben még 2:0-ra vezettek, akkor azt is írhatjuk, hogy pontokat hagytak ott Óbudán. A 2. körben a Kaposvár látogatott Króner Péterék otthonába, s már az első játékrészben kialakították a 0:3-as végeredményt, így a DMTK hiába próbált faragni az eredményen, nem sikerült nekik. A Dunaharaszti csapatában jelenleg több NBI-es vagy NBII-es múlttal rendelkező labdarúgó is játszik, így például Rusvay Gergely, Ferenczi Máté, vagy Szenes Bence, akikre nem árt nagyobb figyelmet fordítania labdarúgóinknak. A mieink a rossz rajt után szép győzelemmel javítottak a BKV Előre otthonában, így bizakodva várhatják a szombat esti összecsapást.

Gabala Krisztián: – A mezőny egyik legrutinosabb és legjobban felkészített csapata látogat hozzánk, nyáron szinte csak NBII -es játékosokkal erősítették meg keretüket. Ez a néhány héttel ezelőtti felkészülési találkozónkon is jól látszódott, amikor is Csepelen 5:2 arányban nyertek ellenünk. Bízom benne, hogy sikerül semlegesíteni kulcsjátékosaikat és fegyelmezett csapatjátékkal rukkolunk elő, s amennyiben ez így lesz, akkor egy pontra mindenképpen jók vagyunk.

A találkozó 26-án szombaton 17:30-kor kezdődik a Béke téri Stadionban, a mérkőzést Takács Tamás vezeti, segítői Legeza László és Molnár Máté lesznek.