UP: a Balatonnál készülnek fiataljaink

A Csepel FC utánpótlása a korábbi évekhez hasonlóan idén is a Balaton partján edzőtáborozik. Csapataink két turnusban készülnek Zamárdiban, ahol jelenleg az U17 és az U19-es együttes tréningezik.Az idősebbek július 31-ig “élvezhetik” a tóparti város vendégszeretetét, ahol Borda Viktor és Pop Richárd edzők vezetésével készülnek a következő szezon kihívásaira. A tapasztalatokról az első napon Borda Viktor számolt be a helyszínről.

– Hadd kezdjem a körülményekkel: a célnak teljesen megfelelő szállásunk (igazán segítőkész személyzettel) kétszáz méterre található  a Balatontól, a pálya pedig mintegy 1000 méterre. Az étkezésre sem lehet panaszunk ami bőséges és teljesen megfelelő. Térjünk rá az érdemi részre: a mai napon két edzést terveztünk, egyiken már túl is estek a srácok, akik a ’99-es, 2000-es, 2001-es és 2002-es korosztályokból állnak össze, összesen 32 főből. A teljes keretünk mintegy 40 labdarúgót tesz ki, de van játékosunk aki az első csapattal edz, vannak sérültek és egyéb okból hiányzók is még ebben az időszakban. Összesen 12 tréninget tartunk itt Zamárdiban, csütörtöktől napi három edzést terveztünk, pénteken délután az U17 játszik a helyi felnőtt/ifi vegyes csapattal egy felkészülési találkozót, míg szombaton délután az U19-es csapatunk méri össze tudását a helyiek felnőtt csapatával. Vasárnap reggel pedig még edzünk egyet, aztán indulunk vissza Csepelre – zárta a helyszíni beszámolót az idősebbek edzője.

Július 31-én, vasárnap délutántól az U14 és az U15-ös együttes veszi át a stafétabotot a nagyoktól, ugyancsak Zamárdiban.