“Hasított” a Csepel FC Nyári Tábora – hamarosan folytatjuk!

Június 30-ával lezárult a Csepel FC nyári, két héten át tartó labdarúgó tábora, ami a sportértéken túl felejthetetlen élményekkel is gazdagította a Béke téri sporttelepen táborozókat. A két hét alatt napi 50-60 gyereknek nyújtott felhőtlen szórakozást reggeltől késő délutánig tartó tartalmas program.A Kincses Ádám, Horváth Csaba, Takács Dávid, Csaba László, Szabó Zoltán alkotta Team nem csak szakmailag, annál jóval odaadóbb módon ügyelt arra, hogy a srácokkal ne történjék semmi baj és minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy a focin kívül is minden lurkó a lehető legjobban érezze magát. Szerencsére ez maradéktalanul teljesült is, amit egy Facebookra küldött szülői levél bizonyít talán a legékesebben:

” Valóságos csoda, amit a tábor edzői idén is műveltek a gyerekekkel: egyszerűen megbűvölik őket a kedvességükkel, türelmükkel. Nem csoda, hogy a srácok szinte folyamatosan fürtökben lógtak rajtuk, de ők nagy szeretettel kezelték a helyzetet. Jó pihenést kívánunk nekik a nyárra és köszönjük a két élményteli hetet, üdv: Krám Tímea + a Pelikán gyerekek”

Dávid bácsi (Takács Dávid) nem kis fájdalmunkra ezzel sajnos el is köszönt a Csepel FC-től, ám annál nagyobb büszkeséggel mondhatjuk el, hogy a Ferencváros utánpótlása “igazolta le”, ahol még tovább fejlesztheti tudását, s bár nekünk és (leginkább) a gyerekeknek hiányozni fog, sok sikert kívánunk neki a zöld-fehéreknél!

A Csepel FC a tervek szerint augusztusban is indít tábort, melynek részleteit hamarosan közzé tesszük, addig is jó pihenést, tartalmas kikapcsolódást és kellemes regenerálódást kívánunk minden játékosnak és családtagjaiknak is!