NB III: akár a középmezőnybe is előre léphetünk

A Csepel FC felnőtt labdarúgó csapata az NB III-as tagság meghosszabbítása után sem tétlenkedhet, ugyanis a közvetlen mögöttünk álló Gyirmóthoz látogatunk, ahol jó eséllyel pályázhatunk pontra vagy pontokra, melyekkel megerősíthetjük helyünket a középmezőnyben.A házigazda ősszel Csepelen 2:0-ra győzni tudott ellenünk, azóta viszont nem túl meggyőző a teljesítménye, odahaza csak 7-5-3 a mutatója, ami azt jelenti, hogy korántsem sebezhetetlen a Győr-Moson-Sopron megyei  alakulat, melynek első csapata már kiesett az NB I- ből. Pályaválasztóként legutóbb a Diósdot tudták legyőzni 2:1-re még áprilisban, azóta egy döntetlen (Csorna) és egy zakó (ETO FC Győr) szerepel a teljesítménylistájukon.

A mieink a 10. pozícióból várják a találkozót és ha minden a számunkra legkedvezőbb forgatókönyv szerint alakul, akkor akár a 8. helyre is előrerukkolhatunk a hétvégén, hiszen a Diósd ismét nem tudott kiállni az Andráshida ellen, a Videoton II odahaza betlizett a Veszprém ellen, míg a III. Kerület 1:0-ra verte a Hévíz gárdáját.

Gabala Krisztián szakmai vezető: – Úgy érzem, hogy csapatunk jó passzban van, az elmúlt hetek játéka, eredményei bizakodásra adhatnak okot, éppen ezért nincs miért változtatnom sem az összeállításon, sem  a taktikán. Bízom abban, hogy a hátralévő két találkozóból a maximumot hozzuk majd ki.