UP: az U14 emelkedett ki a “csonka” fordulóban

Amint arról korábban beszámoltunk, a Csepel FC utánpótlás csapatai meglehetősen felforgatott időrendben léptek pályára az előző bajnoki fordulóban, ahol a legjobb teljesítményt a hetek óta kiváló formában játszó U14 -es csapatunk nyújtotta, az U15 sajnos nem tudott élni a hazai pálya előnyével, az U19 pontot szerzett Budáról, míg a BLSZ U19 -es találkozónk elmaradt.

U-19 III. osztály Közép- Nyugat

Budai FC-Tabán U18 Csepel FC SE 1–1 (1–1)

Május 18. csütörtök, 18:00 Sport 11 Sport és Szabadidőközpont

Vezette: Grünvald Gábor (Tóth II. Tamás, Weigl Zsolt)

G.: Kiss Dávid (’29) ill. Kaszab Ferenc (’19)

Csepel FC: Szabó Béla – Vitárius Gergő, Bodnár Dániel, Győri Barnabás, Nádas Krisztián, Tkalcec Péter (Nagy János), Garami Dániel, Garai Ádám, Kaszab Ferenc, Torda Bence (Kutika Dániel), Rakitovszky Viktor (Árkocsevics Milán)

Kispad: Végh Krisztián, Bódy Máté

Edző: Borda Viktor

Jók: Kaszab Ferenc,

Borda Viktor: – Bár nem voltunk győzelmi kényszerben, mindenképpen nyernünk kellett volna, ha már az utolsó forduló előtt be szerettük volna biztosítani dobogón elfoglalt helyünket, amit ellenfelünk is elmondhatott magáról… Ennek tükrében a találkozó eleje elég visszafogottra sikerült, mi egyáltalán nem kezdtünk jól, amiben közrejátszott a számunkra nem túl kedvező műfüves borítású pálya is. Mind ezek mellett egy szép akcióból sikerült megszereznünk a vezetést, de az már hamar kikristályosodott, hogy ez a meccs nem hozhat többgólos sikert számunkra, gondolok itt Busai Tamás nélkülözésére és egy iskolai sportrendezvényen megsérülő (bár a játékot vállaló, de később mégis lecserélt) Torda Bencére. Az első félidőben a védelmet is meg kellett bontatunk, mert ott bizony sajnos előfordultak hibák, amiből az egyenlítés is esett. A második játékrészben aztán nem tudtunk ritmust váltani, bár dolgoztunk ki olyan helyzetet  amivel eldönthettük volna a meccset, ami sajnos kimaradt, összességében azonban nem lehetünk elégedetlenek az egy ponttal sem. Két jó csapat játszott rangadót egymással, aminek végkimeneteléül elfogadható a döntetlen, bár így az utolsó fordulóra marad a végső helyezés eldöntése. Dicséret illeti az egész csapatot a fegyelmezettségéért.

U-17 III. osztály Közép- Nyugat

Budai FC-Tabán U18 Csepel FC SE   –  ( – )

Május 25. csütörtök, 18:00 Sport 11 Sport és Szabadidőközpont

Jv: Vida Gábor (Zelman Pál, Dobó Gábor)

G.:

Csepel FC:

 

U-15 II. osztály Közép- B

Csepel FC SE – Dorogi FC 2–4 (1–4)

Május 21. vasárnap, 12 óra Csepel Stadion, 2. edzőpálya

Vezette: Fekésházy Mátyás (Czeglédi Barna, Gyana Gergely)

G.: Lipl Noel (’29), Hegyes Márton  (’49), ill. Horváth J. (4) ’16, ’18, ’34, ’39

Csepel FC: Kovács Richárd – Kerner Tamás (Jakab András), Szűcs Kristóf, Czékmány Ádám (Kaposvári Máté), Máté Gergő, Szikszai Attila, Strum Gergő, Lipl Noel, Lencsés Attila, Hegyes Márton, Horváth Ákos

Kispad: Tóth Zoltán

Jók: Szűcs Kristóf, Máté Gergő

Németh Gábor: – Jól kezdtük a mérkőzést, aztán (részben) saját magunkat hoztuk olyan hátrányba, amiből már nem sikerült fordítani, egy jó erőkből álló ( különösen a támadó szekcióban ) ellenféllel szemben. Csapatom többször is bizonyította, hogy bárki ellen képes hátrányból talpra állni, ami, ha azt veszem, ezen a mérkőzésen is sikerült. A második játékrészben emberhátrányban, a helyzeteink számát tekintve 5 gólt kellett volna szereznünk, de csak a szépítésre futotta. Sajnálom ezt a mérkőzést, mert  a csapat sok energiát fektett bele, és ezúton is gratulálok a pályán maradt játékosaimnak! A játékvezető ténykedését pedig inkább nem kommentálnám…

 

U-14 II. osztály Közép- B

Csepel FC SE – Dorogi FC 5–1 (2–0)

Május 21. vasárnap, 10 óra Csepel Stadion, 2. edzőpálya

Vezette: Gyana Gergely (Czeglédi Barna, Fekésházy Mátyás)

G.: Varga Zoltán (3) ’7, ’51, ’63, Pásztor Péter (2) ’38, ’53, ill. Kiss B. ’46

Csepel FC: Gregus Gergő (Oszter Márk) – Varga Krisztofer, Végh Patrik, Sükösd Krisztián, Király Bence (Bacskay Roland), Varga Zoltán (Dániel Gergő), Pásztor Péter, Kardos Ádám, Kiss Marcell, Tornyos Benedek (Kmetz József), Zsíros Bálint (Oszlánczi Áron)

Kispad: Árendás Csaba

Jók: Végh Patrik, Varga Krisztofer, Pásztor Péter

Elekes Zsolt: -Jó erőkből álló vendégegyüttest sikerült magabiztosan két vállra fektetnünk. Tíz percet leszámítva az történt a pályán, amit elterveztünk, jó játékkal teljesen megérdemelt sikert arattunk amellyel már a harmadik találkozónkon értünk el nagyarányú győzelmet.

 

BLSZ Ifjúsági U-19

Csepel FC SE – Lőrinc United – ( – )

Május 20. szombat, 10 óra Csepel Stadion,

ELMARADT