Az Ajka ellen is pontokra törünk!

A Csepel FC felnőtt labdarúgó csapata a héten edzőváltáson átesett FC Ajkát fogadja szombat este a Béke téren és bennmaradási céljaink eléréséhez bizony ellenük is pontra vagy pontokra kell szert tennünk.

A két csapat a bajnokság első felében (egy havazás miatt elhalasztott találkozó újra játszásán) 0:0-ás döntetlenre végzett egymással. A korábban feljutási reményekkel Bücs Zsolt keze alatt játszó csapat jelenleg a 4. helyen áll, idegenben 8-3-3-as mutatóval, eddig csak a Videoton II, a Puskás Akadémia II és az ETO FC Győr otthonában hajtottak fejet, a Veszprém, a Gyirmót II és a III. Kerület otthonából viszont ponttal távoztak. Az előző fordulóban a Sárvár hazai környezetben tört borsot az orruk alá (1:4), ezt követően ajánlotta fel vezetőedzőjük a lemondást, amit a klub vezetése elfogadott. A mieink idehaza legutóbb a Puskás AFC II-től kaptak ki emlékezetes körülmények között, de a Diósd otthonában – ugyancsak kacifántos módon- szerencsére helyükön volt a  játékosaink szíve és javítani tudtunk. Szombaton egy esetleges győzelemmel akár biztosíthatnánk is a bennmaradást, de az egy ponttal sem lehetnénk elégedetlenek…

Gabala Krisztián szakmai vezető: –  A héten komoly változásokon ment keresztül ellenfelünk, így játékuk akár teljes meglepetés is lehet számunkra. Ilyen esetekben nehéz tökéletesen felkészíteni a csapatot, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a hétvégén újabb ponttal vagy pontokkal gyarapítsuk a meglévőket.