Zsákban a három pont, siker Diósdon – FRISSÍTVE- Mestermérleggel

Nem mindennapi körülmények között de a “kötelező feladatot” teljesítve nyert 2:0-ra Diósdon a Csepel FC felnőtt labdarúgó csapata és szerezte meg a rendkívül fontos újabb három pontot.A találkozó jelentős késéssel indult, mert a hírek szerint a hazai játékosok járandóságuk elmaradása miatt nem akartak pályára lépni, ám végül mégis kötélnek álltak és útjára indulhatott a labda. Együttesünk ezzel a sikerrel fellépett a 11. helyre, megelőzve a fordulóban szabadnapos Videoton II. együttesét.

Diósdi TC – Csepel FC 0:2 (0:1)

Jv: Sipos Tamás (Csáky Tibor, Gordos Árpád)

G: Fisli András ’19, Rácz Botond ’88

Diósd: Botlik Dániel – Sándor N., Nahóczky A. (Czene P.), Mag K., Balázs G., Slezák R., Wágner R., Németh R., Cservenka G., Takács J., Takács M.

Csepel FC: Lőricz Péter – Fisli András, Hesz Olivér, Dévai Csaba, Haraszkó Sándor, Teplán János, Bencze Márton (Rácz Botond), Horváth Ádám (Durso Giuliano), Takács László (Gauzer Levente), Korozmán Norbert, Tóth Csaba

Jók: Teplán János, Haraszkó Sándor, Hesz Olivér

Gabala Krisztián szakmai vezető: – Hétről-hétre olyan események történnek, ami érdekes és tanulságos lehet a jövőt illetően ezért elgondolkodtam azon, hogy a leendő könyvemben egy külön fejezetet szentelek a 2016/2017-es NB III-as bajnokság történései számára.