Anyák napi meglepetés is lehet a PAFC II ellen

Nem adhatja alább pontnál vagy pontoknál a következő bajnoki meccsét sem a Csepel FC felnőtt labdarúgó csapata, amely vasárnap a Puskás Akadémia FC II együttesét fogadja az NB III Nyugati csoportjának 30. fordulójában Csepelen.A két csapat őszi összecsapásán a felcsúti Pancho Arénában a Juhász Gergely – Fisli András, Hesz Olivér, Szabó Ádám, Dévai Csaba, Haraszkó Sándor (Borgulya István), Teplán János, Simon Krisztián, Németh Gábor (Horváth Géza), Tóth Csaba, Somodi Ádám (Rácz Botond) összeállítású együttesünk gólnélküli döntetlenre végzett az akkor még Vincze István keze alatt dolgozó felcsúti csapattal. A PAFC II jelenleg a hatodik helyen áll 14-2-12-es mutatóval, amiből idegenben 6-1-6-os a mérlegük, a Veszprémet (4:0), a Diósdot (2:0), a Gyirmót II-t (2:0), a Sárvárt (1:0), a Komáromot (5:0) és  legutóbb az Ajkát (1:0) fektették két vállra, a Kaposvár otthonában pedig 0:0-ra végeztek. A többi találkozójukon elvéreztek. A mieink öt találkozó óta tartják veretlen szériájukat, a Veszprém elleni hazai vereséget követően a Héviz (3:0), a III. Kerület (2:1) és a Videoton II (1:0) skalpját gyűjtöttük be, de a Honvéd- MFA (0:0) és a Komárom (1:1) sem bírt velünk. A tabellára nézve látható, hogy még nem könyvelhetjük el a biztos bennmaradást, bár a legjobb forgatókönyv esetén (amennyiben az Andráshida döntetlent játszik a Videotonnal, illetve ha a kisVidi nyerne Andráshidán) s mi győztesen hagynánk el a játékteret akár a 10. helyig is előre- rukkolhatnánk…

Gabala Krisztián szakmai vezető: – Bízom benne, hogy tovább tudjuk folytatni jó sorozatunkat annak ellenére is, hogy Magyarország egyik legjobb lehetőségeivel rendelkező egyesületének második csapata jön hozzánk. Úgy gondolom, hogy a Puskás AFC II együttese jelenlegi helyezésénél sokkal többre hivatott, keretük erősségét tekintve egyértelműen a bajnoki címért kellene harcban lenniük. Amennyiben hazai környezetben egyenlő feltételekkel küzdhetünk meg ellenük, akkor akár még meglepetést is okozhatunk.

A találkozó május 7-én vasárnap 17:30-kor kezdődik a Csepel Stadionban, a mérkőzést Borbás Bottyán Aurél vezeti majd, asszisztensei pedig Vad Anita és Albert Gergő lesznek.