“Nem elvárható a kötelező siker a Vidi II ellen”

A Csepel FC felnőtt labdarúgói ismét közvetlen riválissal néznek farkasszemet vasárnap délután, mégpedig a Videoton FC II csapatával, akik minden bizonnyal ismét bevetnek NB I-es visszajátszókat mint tették ezt a két csapat őszi találkozóján. Ennek ellenére vagy éppen ezért nyílt sisakkal mehetünk harcba ellenük.Ellenfelünk eddigi teljesítménye igencsak hullámzó, ami köszönhető az együttes hétről-hétre történő meglehetősen változatos összeállításának. Dvéri Zsolt együttese legutóbb március 19-én a Diósd ellen nyert  – azóta viszont gólt sem sikerült elérniük. Az őszi idegenbeli összecsapásunkon az akkor még Disztl László irányította Vidi II, két válogatott labdarúgóval a soraiban csupán 1:0- s sikert könyvelhetett el egy 79. percben Kondor Kristóf által szerzett találattal.

A fehérváriak jelenleg a 10. helyet foglalják el 34 ponttal 10-4-12-es mérleggel, s idegenben nem állnak valami fényesen, ott 1-2-9 a mutatójuk, csak a Komárom otthonából hozták el a pontokat (1:4), a Gyirmót II és a Sárvár vendégeként pedig egy-egy pontra futotta erejükből. Legnagyobb zakójukat a Kaposvár otthonában mérték rájuk (6:0), de a Honvéd- MFA is alaposan megterhelte őket (5:0), és Győri ETO is berámolt nekik 4-et. Az előző játéknapon a Sárvár ellen játszottak 0:0-s döntetlent odahaza, két fiatal idegenlégiósukkal a soraikban. A mieink formája adhat okot némi bizakodásra, a Veszprém elleni találkozó óta eltelt időben három bajnoki találkozónkat hoztuk le vereség nélkül, amivel folytathatjuk a harcot a bennmaradásért. A találkozó április 23-án, vasárnap 17 órakor lesz a Csepel Stadionban, a mérkőzést Jakab Árpád vezeti, segítői Kövér Tamás és Szabó Ferenc Szilárd lesznek.

Gabala Krisztián szakmai vezető: – Senki sem várhatja el tőlünk, hogy az első osztályból megerősített Videoton ellen kötelező győzelmet arassunk, viszont azt mindenki átérezheti, hogy fontos mérkőzés vár ránk. Ennek megfelelően kell hozzáállni és mindent megtenni annak érdekében, hogy eredményesen, felemelt fejjel hagyjuk el a pályát a 90 percet követően.