“Nagyszerű munkát végeztek a srácok” – Mestermérleg

A Csepel FC felnőtt labdarúgócsapata ismét megmutatta, hogy van tartása és a kiélezett helyzetekben bizony helyén van játékosainak szíve. Együttesünk a III. Kerületi TVE otthonában szerzett nagyon fontos pontokat.

Gabala Krisztián szakmai vezető: – A beharangozóban utaltam rá, hogy nem feltartott kézel érkezünk a III. Kerület otthonába, s azt gondolom a csapat maximálisan bizonyította, hogy a kijelentésemet komolyan vették. Nagyszerű munkát végeztek a srácok, minden elismerésem az övék, de ezért is csak három pontot adtak, s ezt kell a későbbiek során még megtoldanunk, hogy elérjük kitűzött célunkat.

(Szakvezetőnk értékeléséből az is kiderült, hogy az egész csapat teljesítményét jónak ítélte meg)

Emlékeztetőül:

III. Kerületi TVE – Csepel FC 1:2 (0:2)

Kalap utca, Jv: Sándor Csaba (Kulcsár Judit, Benkő Róbert)

III. Kerületi TVE: Jeszenszky Ádám – Domokos Bálint, Szilágyi Máté, Szkunc Vjacseszláv (65′ Keresztessy Tamás), Forgács Bence, (’90 Kis Balázs), Kaszai Gábor, Katona Máté, Madarász Ádám, Pálfalvi Csaba (46′ Szűcs László), Kenesei Krisztián, Bartha Roland

Csepel FC: Lőrincz Péter­ – Fisli András (46′ Horváth Ádám ), Hesz Olivér , Szabó Ádám, Dévai Csaba, Simon Krisztián, Durso Giuliano, Haraszkó Sándor, Korozmán Norbert (65′ Németh Gábor), Tóth Csaba, Somodi Ádám (87′ Rácz Botond )

G: Somodi Á. ’16, Korozmán N. ’30, ill. Kenesei K. ’90.

A találkozó fotói itt tekinthetőek meg.