NB III: vasárnap délutáni pontvadászat Csepelen

A megszokottól eltérően ezúttal nem szombaton, hanem vasárnap délután lép pályára a Csepel FC felnőtt labdarúgó csapata abban a reményben, hogy megszerzi tavaszi első hazai sikerét. Ellenfelünk a VLS Veszprém, akik már vendégként elkönyvelhettek egy sikert ebben a szezonban, méghozzá az FC Ajka otthonában nyertek 3:0-ra…

A tabellán a 15. helyen állnak, idegenben 2–3–6 a mérlegük, ősszel a Puskás Akadémia II otthonában érték el első sikerüket Veszprémtől távol, a Diósd, a Sárvár és a Komárom vendégeként egyaránt gólnélküli döntetlent értek el. Az őszi szezonban Veszprémből Németh Gábor és Somodi Ádám góljaival sikerült elhozni mindhárom pontot, amire jelen helyzetünkben is óriási szükségünk lenne. Csapatunk az előző játéknapon nem kis bravúrt végrehajtva értékes döntetlent ért el a bajnoki címért versengő Érd otthonában, ráadásul Szabó Ádám szépségdíjas gólja gyaníthatóan a világ bármely részén bekerült volna a televíziós közvetítések gólösszefoglalójába. Ezzel a döntetlennel jelenleg még mindig a 12. helyen állomásozunk, ám vigyázni kell, mert riválisaink nincsenek nagyon messze tőlünk, így minden megszerezhető egységet be kellene gyűjtenie a csapatnak. Március 26-án vasárnap 16 órakor a Csepel Stadionban Kátai Gábor vezeti a találkozót, segítői Berényi Ákos és Gordos Árpád lesznek.

Gabala Krisztián szakmai vezető: – Még mielőtt bárki túlmisztifikálná az előttünk álló találkozó jelentőségét, mindenkit megnyugtatok, hogy ezért a meccsért is (siker esetén) maximum három pontot adnak. Azt gondolom riválisunkkal szemben hazai pályán lépéselőnyben vagyunk, hiszen veszprémi győzelmünkkel már bravúrt hajtottunk végre az ősz folyamán, a döntetlen megfelelő eredmény lenne számunkra.