Pontot raboltunk az Érd otthonából!

Nagyon fontos pontot szerzett a Csepel FC felnőtt labdarúgó csapata a bajnoki címre is esélyes Érdi VSE otthonában. Csapatunk a vezetést is megszerezte és -bár később hátrányba került-  a 93. percben egy szépségdíjas Szabó Ádám góllal sikerült pontot szereznie a Nyugati csoport egyik favoritjának otthonában.

NB III, Nyugati csoport, 23. forduló
Érdi VSE – Csepel FC 2–2 (0–1)
Érd, 200 néző. Vezette: Szabó L. (Punyi, Ambrus)
 Érdi VSE: Kertész F. – Ország, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Koós (Ebedli, 88.), Kónya (Pintér N., a szünetben), Pallagi, Melczer – Kelemen, Tárkányi (Palásthy, 83.)
Edző: Limperger Zsolt
Csepel FC: Lőrincz P. – Hesz, Szabó Ádám, Haraszkó, Durso, Teplán – Fisli, Tóth Csaba, Korozmán, Somodi (Bencze, 68.) – Dévai.
Edző: Gabala Krisztián
A 33. percben  Tóth Csabát ugrott ki a védők gyűrűjében majd a  kapu bal oldalába lőtt (0:1)
Az 54. percben Koós Gábor húszméteres szabadrúgását követően a sorfalon megpattanó labda talált utat a kapunkba (1:1)
A 84. percben Kelemen kapott egy indítást, Lőrincz kijött a kapujából és buktatta az érdi támadót. A tizenegyest Melczer értékesítette (2:1).
A 93. percben Tóth Ádám kapott labdát, amivel nem sokat teketóriázott, hanem mintegy 25 méterről óriási gólt ragasztott Kertész kapujának jobb felső sarkába (2:2)
Gabala Krisztián vezetőedzőnk így nyilatkozott az Érdi VSE honlapjának a találkozót követően: – Nem volt téma nálunk, hogy mikor rúgtunk utoljára gólt. A fontos az volt, hogy meccsről-meccsre fejlődjünk, megszerezve azokat a pontokat, amik a bennmaradáshoz szükségesek. Ez most benne volt a meccsben. Összességében egy nagyon jó találkozót játszottunk. Az első félidőben teljesen a mi akaratunk érvényesült. Volt két-három lehetőségünk, amivel eldönthettük volna a találkozót. Aztán jött az Érd és egy szerencsésen megpattanó labdával mentálisan is megfordította a mérkőzést. Ott el is bukhattuk volna a találkozót… A szerencsefaktor most mellettünk volt.”