Bajnokesélyes otthonában próbálunk szerencsét

A Csepel FC felnőtt labdarúgócsapata egy hét kényszerszünetet követően ismét bekapcsolódik az NB III Nyugati csoportjának küzdelmeibe. Együttesünk az egyik bajnokesélyeshez látogat szombaton délután.  Az Érdi VSE eddigi eredményei mindenképpen tiszteletet parancsolóan néznek ki, ősszel Csepelen viszont nem volt ekkora különbség a két csapat között, mint most a tabellán. Igaz, Limperger Zsolt tanítványai már 3:0-ra is vezettek ellenünk, de azon a találkozón mindvégig volt esélyünk pontra vagy pontokra szert tenni, fájdalom, hogy végül nem így alakult… (tegyük hozzá, hogy a mérkőzés levezetésére küldött háromtagú delegáció sem állt helyzete magaslatán…) Góljainkat Németh Gábor szerezte. Az  Érd azóta 11- szer hagyta el győztesen a gyepet, vereséget a Tatabányától, a III. Kerülettől, a Videoton II- től, a Puskás AFC II- től, az Ajkától és az ETO FC Győrtől szenvedtek. A legutóbbi fordulóban –idegenben- magabiztosan, 3:1 arányban legyőzték a Sárvár együttesét, így 51 pontjukkal továbbra is közvetlen üldözői a Győrnek. Csapatunk Tatabánya elleni találkozója az ismert okok miatt elmaradt az előző játéknapon, amit edzéssel kompenzált a szakmai stáb az elmúlt hétvégén. A tabella tekintetében maradtunk a 12. pozícióban, azonos pontszámmal  a mögöttünk álló Tatabányával és a tőlünk három pontra leszakadó Hévíztől, az előttünk álló Andráshidától pedig három egységnyire lemaradva.

Az Érdi VSE–Csepel FC találkozó március 18-án, szombaton 15 órakor kezdődik az Érdi Sporttelepen, a meccset Szabó Levente vezeti, segítői Punyi Gyula és Ambrus Dániel lesznek.

Gabala Krisztián szakmai vezető: – Ősszel hazai környezetben szenvedtünk 3:2-es vereséget, de minden esélyünk megvolt arra, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk az egyik bajnokesélyes ellen. Azon a meccsen sajnos a játékvezetők döntően befolyásolták a végeredményt, ám ezúttal abban bízom, hogy a szombati találkozón egyenlő feltételeket kapunk majd. Amennyiben így lesz, akkor talán már pontot is tudunk szerezni az Érd otthonában.