UP: terítéken a Taksony és a Pénzügyőr elleni meccsek

A Csepel FC felnőtt labdarúgócsapatának mérkőzése ugyan elmarad, de utánpótláscsapataink menetrendszerűen játsszák a hétvégén is bajnoki meccseiket. Idehaza a Pénzügyőrt fogadjuk, míg vendégségbe Taksonyba utazunk majd.

Az U17 és U19- csapataink szombaton Taksonyban vendégszerepelnek, ahol esélyesként léphetnek pályára. Először az U19- es gárda reggel 9- kor kezd és bizony volna miért borsot törni a hazaiak orra alá, ugyanis az ősz folyamán ők is ezt tették, hiszen 1:1-es döntetlennel távoztak a Béke térről. (gólunkat Bodnár Dániel szerezte) Azóta szombati vendéglátóink a 11, míg együttesünk a 3. helyig tornázta fel magát a tabellán, nekik 3-3-8 a mérlegük, hazai környezetben eddig csak a Gárdony- Agárd együttesét tudták két vállra fektetni, döntetlent a Martonvásár ellen játszottak, míg a többi találkozójukat elveszítették.

Az U17-es egyletünk 11- kor indítja útjára a labdát, nekik jobban ment az ősszel itthon, ugyanis Kaszab (3), Vas (2), Náni és Szabó Richárd góljaival magabiztos sikert arattunk. Ezzel természetesen most is kiegyeznénk a jelenleg 12. helyen álló Taksony otthonában, de biztosra persze nem mehetünk. Vendéglátónk hazai mérlege 1-2-3, legyőzni csak a Dunaharasztit tudták, a Gárdony-Agárddal remiztek, többször nem jártak sikerrel a meccseken. A mieink az 5. helyről várják a folytatást, idegenben 5-0-2-es mérleggel rendelkezünk, a bajnokság eddigi találkozóin csak a Főnix-Gold és a Dunaújváros otthonából nem sikerült pontot elhoznunk, így szombat reggel is minden esélyünk megvan arra, hogy gyarapítsuk pontjaink számát.

Az U14 és az U15 a Pénzügyőrt látja vendégül vasárnap délelőtt. Itt a fiatalabbak nyitják a sort 10 órakor, akiknek nem lehetnek túl jó emlékei az “odavágóról”, ősszel a Csatornázási Művek pályáján ugyanis 4:0-ra nyertek a zöld-fehérek, illő lenne tehát visszavágni nekik. A Pénzügyőr jelenleg a 3. helyen áll 39 ponttal és 13-0-2-es mérleggel, idegenben 6-0-1 a mutatójuk, csupán a Grund FC otthonában kapituláltak 4:3 arányban, a többi találkozójukat hozták. Itt a formálódó Csepel FC csapata a 10. helyen áll, Elekes Zsolt együttese 16 egységet gyűjtött be idáig, mérlege 5-1-10, ami hazai pályán 3-0-4-et mutat, a II.Kerület, a Grund FC, a Komárom, és a TFSE-Hegyvidék vittel el mindhárom pontot a Béke térről, reméljük ez a zöld-fehéreknek nem fog sikerülni.

Az U15-ös csapatunk a bajnoki tabella 4. helyén állomásozik 27 ponttal és 8-3-4-es mutatóval. Németh Gábor alakulata sem járt sok sikerrel ősszel a Pénzügyőr otthonában, s bár Máté Gergő betalált, a csapat 2:1-re kikapott idegenben, ezért fűtheti a srácokat a visszavágás reménye. A Pénzügyőr a 8. helyet foglalja el a táblázaton, mérlege 7-2-5, vendégként viszont 4-1-2 a mutatója, nyerni csak a Dunaharaszti és a TFSE-Hegyvidég otthonában tudtak, Esztergomban pedig 1:1-et játszottak. A mieink legutóbb nagyon fontos pontot szereztek a jó erőkből álló Komárom ellen és hazai környezetben mindössze egyetlen vereséget szenvedtek a bajnokságban, mégpedig a II. Kerület ellen, a többi találkozón nem találtak legyőzőre Csepelen, ami remélhetőleg így is marad vasárnapot követően is.