UP: fontos pontok a Komárom és a Dunaújváros ellen

A nagyobb korosztályok is bekapcsolódtak a 2016/2017-es bajnoki szezon küzdelmeibe az elmúlt hétvégén, méghozzá igazi rangadókkal hazai környezetben a Dunaújváros ellen. Fiatalabbjaink pedig a Komárommal meccseltek:  a hétvégét 3 döntetlennel illetve 1 vereséggel zártuk.

U-15 II. osztály Közép- B

Csepel FC SE – Komárom 2–2 (0–0)

Március 4. szombat, 10 óra Csepel Stadion, 2. edzőpálya

Vezette: Jenei Krisztián (Homoki Zoltám, Dudás István)

G.: Hegyes M. (’59), Lipl N. (’65), ill. Martonfi (’48), Karvaj (’67)

Csepel FC: Varga Zoltán – Czékmány Ádám (Szűcs Kristóf), Máté Gergő, Strum Gergő (Kaposvári Máté), Lipl Noel, Kovács Richárd, Lencsés Attila, Kerner Tamás (Szikszai Attila), Varga István, Hegyes Márton, Horváth Ákos

Kispad: Raduly András, Jakab András, Bús János

Jók: Kocvács R., Lipl N., Czékmány Á., Máté G.

Elekes Zsolt mb. edző: – Egy nagyon jó erőkből álló, veszélyes ellenféllel szemben szereztünk értékes pontot. Sokat tettünk a győzelem érdekében, ami ezúttal döntetlenre volt elég, végig nagyon fegyelmezetten, a Németh Gábor edzőnk által kitalált taktikát szinte tökéletesen betartva játszott a csapat. Sajnálatos hogy góljainkat két pontrúgást követően kaptuk… Remek erőben és állapotban van a gárda, s bízunk benne, hogy ez is hozzásegít majd bennünket céljaink eléréséhez. A csapat taktikai érettségét abszolút pozitívumként értékelem, főleg annak tükrében, ha megnézzük, hogy honnan indult el útjára ez a korosztály. Sok-sok ilyen mérkőzésre lenne szükség a jövőben!

 U-14 II. osztály Közép- B

Csepel FC SE – Komárom 0–7 (0–5)

Március 4. szombat, 12 óra Csepel Stadion, 2. edzőpálya

Vezette: Dudás István (Homoki Zoltám, Jenei Krisztián)

G.: Horváth (2), Schelb (2), Lakatos, Farkas, Gelencsér

Csepel FC: Oszter Márk – Varga Krisztofer, Tanács Patrik (Hankó Zoltán), Végh Patrik, Sükösd Krisztián, Baksa István (Kmetz József), Pásztor Péter, Fazekas Ádám, Kardos Ádám, Kiss Marcell, Tornyos Benedek (Bacskay Roland)

Kispad: Gregus Gergő

Jók:

Elekes Zsolt: – Sajnos nem tudtuk felvenni semmilyen téren a versenyt a kiváló képességű, remek játékerőt képviselő Komárommal. Egész egyszerűen nem tudtuk kompenzálni semmivel a bajnokság egyik legjobb csapatának 1–1,5 éves –életkorból adódó- fizikai előnyét, fölényét. Kellemetlen vagy sem, de lesz még hasonló meccsünk ebben a bajnoki kiírásban, ami –nem győzőm hangsúlyozni – csakis a hasznunkra válik, az eredmény ellenére. Továbbra is látszanak csapatunkon a fejlődés jelei, ami az eredményességben is meg fog mutatkozni a későbbiek során.

 

U-17 III. osztály Közép- Nyugat

Csepel FC SE– Dunaújváros PASE 2–2 (1–2)

Március 4. szombat, 14:30 Csepel Stadion, edzőpálya

Vezette: Kupi Zoltán (Kuhinkó Zsolt, Kerkuska Miklós)

G.: Kaszab F. (’17, ’55), ill. Kovács B. (’3), Tóth P. (’24)

Csepel FC: Végh Krisztián – Mondok Richárd, Kaszab Ferenc, Szabó Richárd, Banitz Róbert, Kutika Dániel, Baráth Bence (Ujfalusi Zsolt), Náni Gyula (Kovács Dominik), Varga Botond, Vas Gergely, Hinics Milán

Kispad: Gladkov Zoltán, Tüske Zoltán, Bíró Ákos, Döbröczöni Csaba, Kőhegyi Zsombor

Edző: Borda Viktor

Jók: Végh K., Kaszab F.

Borda Viktor: – Nagyszerű teljesítménnyel, a mérkőzést a kapott gólok ellenére végig kézben tartva hagytunk benne a meccsben két pontot. A mutatott játék alapján egy kicsit csalódást jelent az egy pont, de sajnos elkövettünk olyan hibákat a védekezésben, ami megbosszulta önmagát. Ellenfelünk háromszor járt a kapunk előtt, amiből kétszer is eredményes tudott lenni…Végeredményben dicséret illeti a csapatot, mert motiváltan, gyorsan, jó felfogásban játszott, amit jó volt nézni. Hibáink ellentételezéseként sok helyzetet dolgoztunk ki melyekből viszont csupán kétszer tudtunk eredményesek lenni, ezért lehet hiányérzetünk.

U-19 III. osztály Közép- Nyugat

Csepel FC SE– Dunaújváros PASE 0–0

Március 4. szombat, 12:30 Csepel Stadion, edzőpálya

Vezette: Kerkuska Miklós (Kuhinkó Zsolt, Kupi Zoltán)

Csepel FC: Szabó Béla – Vitárius Gergő, Horváth Gyula, Nádas Krisztián (Tkalcec Péter), Busai Tamás, Garami Dániel, Garai Ádám, Árkocsevics Milán (Nagy János), Győri Barnabás (Szabó Viktor), Torda Bence, Rakitovszky Viktor

Kispad: Bódy Máté, Jakab Máté

Edző: Borda Viktor

Jók: Szabó Béla, Vitárius Gergő

Borda Viktor: – A szerencsének és a kiváló kapusteljesítménynek is köszönhetően tudtuk itthon tartani a bajnokjelölt ellen az egy pontot. Bár előzetesen felkészültünk a bajnokságra, ennek ellenére nem mondható el, hogy jó játékkal rukkoltunk elő, sőt kifejezetten visszafogott teljesítményt nyújtott a csapat, aminek okait nem igazán értem… Fáradtnak, motiválatlannak tűntünk, ennél mindenképpen többet várok a srácoktól, már a most soron következő bajnoki fordulóban is. Összegzésképpen: értékes pontot tudtunk szerezni a Dunaújváros ellen.