UP: sikeres idénykezdet hazai pályán

A Csepel FC utánpótlás csapatai közül elsőként az U14 és az U15-ös együttesünk kezdte meg tavaszi bajnoki szezonbéli szereplését.

Elekes Zsolt és Németh Gábor tanítványai a Dunaharaszti MTK ellen bizonyították, hogy a téli felkészülésük során nem vesztegették az idejüket, így minden remény megvan egy hasonlóan jó folytatásra is.

U-14 II. osztály Közép B 16. forduló

Csepel FC SE–Dunaharaszti MTK 2–1 (1–1)

Február 26. vasárnap, 10 óra Csepel Sporttelep, 2. edzőpálya

Vezette: Eisenbacher Mihály (Zsarnóczay Tamás, Székely Gergő)

G.: Pásztor Péter (’7), Varga Krisztofer (’66), ill. Verpeléti Nándor (’2)

Csepel FC: Gregus Gergő – Varga Krisztofer, Végh Patrik, Sükösd Krisztián, Baksa István, Pásztor Péter, Fazekas Ádám, Tanács Patrik (Kmetz József), Kardos Ádám, Kiss Marcell, Tornyos Benedek

Kispad: Oszter Márk

Edző: Elekes Zsolt

Jók: Külön nem emelnék ki senkit, gratulálok mindenkinek!

Elekes Zsolt: – Alig vártuk a tavaszi első bajnoki meccset, ehhez képest már a második percben –egy bombagóllal– máris hátrányba kerültünk. Szerencsére hamar rendeztük sorainkat, kiegyenlítettünk és (az első tíz perc kivételével) végig irányítani tudtuk a találkozót. Az egész meccsen nyomás alatt tartottuk ellenfelünket, akik szinte át sem lépték a felezővonalat. Számtalan helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos azokat rendre ki is hagytuk… Tetszett a csapat játéka, hozzáállása, szinte mindenben felül tudtunk kerekedni ellenfelünkön. Csapatom láthatóan remek állapotban van, ezért bízom a hasonlóan sikeres folytatásban. Összességében tehát elégedett vagyok, ahhoz képest, hogy négy hónapja nem játszhattunk füves talajon, kezdetnek ez nem rossz teljesítmény.

U-15 II. osztály Közép- B

Csepel FC SE–Dunaharaszti MTK 4–0 (3–0)

Február 26. vasárnap, 12 óra Csepel Sporttelep, 2. edzőpálya

Vezette: Székely Gergő (Zsarnóczay Tamás, Eisenbacher Mihály)

G.: Lipl Noel (2)’12,’39, Varga Zoltán (’39), Horváth Ákos (’41)

 Csepel FC: Kovács Richárd (Raduly András) – Jakab András (Szikszai Attila), Varga Zoltán (Kaposvári Máté), Czékmány Ádám, Máté Gergő, Kerner Tamás (Bús János), Lipl Noel, Lencsés Attila, (Vaszily Botond), Varga István, Hegyes Márton, Horváth Ákos

Kispad:

Jók: Lipl Noel, Varga István, Horváth Ákos

Németh Gábor – Az őszi összecsapásunk után volt miért visszavágnunk ellenfelünknek, ami magabiztos játékkal sikerült is. Van hiányérzetem a kihagyott helyzeteket illetően, és támadásban, a labda nélküli mozgások terén is van hová fejlődni. A szezon kezdetnek megfelelő formát mutattunk, de bízom benne, hogy lesz ez még jobb is!